Keitä olemme?

Vimpelin helluntaiseurakunta on noin 100 hengen seurakunta, joka toimii Vimpelin kunnan alueella osallistuen lähetystyöhön myöskin muun muassa Intiassa ja Venäjällä. Seurakunta on syntynyt noin 80 vuotta sitten, joskin julistajia oli toiminut jo aikaisemminkin. Seurakuntamme tahtoo olla läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa tarjoten ennen kaikkea pelastuksen sanomaa ja mahdollisuuden osallistua jumalanpalveluksiin ja myös erilaisiin palvelustehtäviin, joita seurakunnan toiminnassa tarjoutuu. Muuttoliike kaupunkeihin on heijastunut myöskin seurakuntamme elämään nuorten useinkin etsiytyessä muualle opiskelemaan ja työhön. Seurakunnan toimesta järjestetään hengellisiä tilaisuuksia, joita pidetään pääasiassa temppelissä Patruunantiellä, toki muissakin paikoissa tarpeen mukaan. Myös kahvila Nisunjyvä on oiva kohtaamispaikka, jossa tarjoutuu mahdollisuus nauttia hyvästä kahvista ja tuoreista leivonnaisista. Kahvilan hyvässä ilmapiirissä voi vaihtaa kuulumiset ja tavata tuttavat. Kahvilan kellaritiloissa on myös nuorille oma kokoontumistila “Olkkari”. Seurakuntamme tahtoo olemassa olollaan, esirukouksillaan ja toiminnallaan olla rakentava vaikuttaja alueen ihmisten parhaaksi.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuksiin!

Uusin kirjoitus

Miten rakennan elämäni?

”Sen Jumalan armon mukaan, joka on minulle annettu, minä olen taitavan rakentajan tavoin pannut perustuksen, ja toinen sille rakentaa, mutta katsokoon kukin, kuinka hän sille rakentaa. Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus...

Uusin taltiointi

Rukouspalvelun puhelin

Tiistaisin klo 18.00 - 21.00.

Puolestasi rukoillaan.

Soita